+45 3064 9000 •

OMAN Rejse Til Oman

 

Sultandømmet Oman er en sand perle for de kultur hungrende vandhunde. I Oman finder man noget for enhver smag, og det er således et oplagt rejsemål for de som måskefølges med en ikke-dykker.

Det lille sultandømme er nabo til Dubai og er et eksotisk paradis med en fantastisk natur, kultur og byder derved på et utal af spændende oplevelser.4
Hovedstaden i Oman hedder Muscat og ligger mellem bjergene lige ned til stranden og det arabiske hav. Byen er en fryd for øjet og byder på megen spændende historie. Den gamle bydel er indkrendset af en fantastisk bymur og bevogtes af to gamle forter fra 1500-tallet, ved havnefronten står et af sultanens farverige paladser. Byen er ellers holdt hvid eller sandfarvet og ingen skyskrabbere skæmmer udsigten til hverken hav eller bjerge. 
Desuden holdes byen altid frodig og grøn, selv i de tørre sommermåneder spares der ikke på vandingen af de grønne områder, og byen er således altid en fryd for øjet.
Man har ikke været i Muscat uden at besøge sugen, som er det gamle markede. Her kan du købe alt hvad hjertet kan begære: Krydderier, kulørte tørklæder, smykker, duftessenser, røgede varer og røgelse, eller en khanjar – en krumdolk – som er mændenes statussymbol.

Men hvis Muscat er flot, er det intet imod den slående skønhed som slår en under havoverfladen. Livet under overfladen ud for Omans kyst er et sandt dykkerparadis med et utal af fisk i alle regnbyens farver, som alle søger skjul blandt smukke koraller.

Vejret i Oman er fantastisk hele året, men specielt når kong vinter viser tænder i Danmark er Oman varmt og indbydende. Med dagtemp i December og Januar på 25 grader i gennemsnit og vandtemperature på 27 grader, virker det slet ikke så lidt tillokkende.

Praktisk information - Denne rejser kan KUN bestilles via bankoverførsel -  KAN Ikke købes via nettet. 

Grupperejse Oktober 2017.

Se programmet for gruppeturen her

Vi arrangerer både individuelle- og gruppe-rejser til Oman. 

Prisniveauet i Oman er på niveau med Danmark 

Dykning i Oman kræver minimum Open Water Diver dykkercertifikat eller tilsvarende. Udstyr kan lejes. Dykkerkursus kan arrangeres op til ferien. Hvor du kan tage del 2 på ferien. 

Afbestillings- og syge-/rejseforsikring tegnes separat af den enkelte deltager.

Depositum på kr. 5.000,- betales ved tilmelding. Når vi har modtaget din betaling, er du sikker på pladsen på turen. 

Afbestillingsbetingelser

Tilmeldingen er bindende og depositum refunderes aldrig.
Ved afbestilling 90 dage før afgang, så refunderes 50% af beløbet.
Ved afbestilling mindre end 90 dage før afrejse, er der ingen refusion, uanset årsag.

Hvis I hellere vil rejse på et andet tidspunkt, så kan Gitte arrangere en tur for jer.

Kontakt Gitte for tilmelding og mere information. Tlf. 3064 9000