+45 3064 9000 •

MUNKHOLMBROEN Dykning Under Munkholmbroen

Et væld af liv ved Munkholm

Munkholmbroen byder på masser af liv, som især samler sig omkring bropillerne. Her finder du store mængder af blåmuslinger, søpunge og sønelliker samt enkelte store søanemoner. Søstjerner og krabber dækker bunden, mens havkarusser og rejer holder til op ad bropillerne.

Mellem bropillerne finder du store svampekolonier. De ligner alt lige fra almindelige runde badesvampe til høje aflange søjler. Store fladfisk ligger dovent og ser på mens krabber, ålekvabber og snegle har travlt med at finkæmme bunden for føde. I de tidlige forårsmåneder, ses stenbidere ofte, som vogter over deres æggene. Dybden ved Munkholmbroen er 7 meter.

Ved natdyk kommer ålene frem, og hvis du er heldig kommer en stor havørred ind i din lyskegle.

Info:

Inkluderet: På turen med DykkerGitte er der en uddannet dykkerleder, som er ansvarlig for turen. Vi medbringer selvfølgelig det nødvendige sikkerhedsudstyr, såsom førstehjælpskasse og ilt-udstyr. På udvalgte ture har vi også grill og grillpølser med. 1 eller 2 dyk. 

Mødested: P-pladsen inden broen omkring Munkholmvej 138, 4060 Kirke Såby, Lejre. Vejledning på Google Maps

Forudsætning: Gyldigt certifikat (minimum Open Water Diver) for dykkere.

 Har du ikke udstyr, kan du leje det online hos os her og hvis føler du dig lidt rusten, kan du bestille et genopfriskningsdyk her.

 DestinationStart DatePrice 
Munkholmbroen dykkertur
lørdag 11 maj 2019
kr 200,00

Munkholmbroen dykkertur

  • Start Date: lør 11 maj 2019 at 09:00
  • Our Price: kr 200,00

Request More Info