+45 3064 9000 •

MALDIVERNE Dyk Med De Store Havdyr

 Maldiverne - Øparadiset i det Indiske Ocean 

NY TUR - SÆRLIG FOKUS PÅ HAJER - Sydturen - her sejler vi med Virgo. "Ny Rute" - mener det er vist 4 - 5 år siden vi tog den sidst.

12 - 21. januar 2019 - Fantastisk gruppetur. KUN MEGET FÅ PLADSER Kun bankoverførsel 

Begge topdæk suiter er nu taget - der er mellem-dæk suiter tilbage nu. Der er tillæg for mellem-dæk suiter.

Virgo

Hvis du vil på en større båd og have en rigtig god pris så kan du rejse med en anden båd - og det booker vi også. 


Gruppetur inkl. dansk rejseleder 20 - 29. sept. 19. Kun kr. 18.999,- for tidlig booking. Inkl. fly, transfer, dyk og forplejning ombord. Særpris til de første 6 der booker. 

Nordtur med masser af Mantaer - rigtig store chancer for hvalhajer. Hanifaru og Nordmale indgår i denne tur. Det berømte Manta Madness. 

Vi arrangerer både grupperejser og individueller rejser til Maldiverne

Voyager

Gruppetur på Liveaboard med dansk dykkerleder

Turen er åben for dig, som vil med på en safaritur med eventyr og fantastisk dykning.

Gitte er med som dansk dykkerleder fra Dykkergitte. Vi dykker på forskellige dykkersteder på flere af atollerne på Maldiverne, hvor der normalt ikke kommer så mange dykkere, så der er rigtig god mulighed for at se de forskellige store dyr. Gitte har været på Maldiverne 38 gange nu som gruppeleder og kender områderne overalt ud og ind. Ja kort sagt, jeg bliver bare aldrig træt af det og det er aldrig det samme. Nord- og Syd-ture- som vi byder på i 2019 er nu særlige.

Den guidede dykkersafari har afrejse fra Kastrup. Vi flyver til Maldivernes hovedstad Male. Der er mulighed for at tage diverse kurser i forbindelse med turen (kontakt Gitte inden).

Denne tur kan kun betales med bankoverførsel.

Gruppeturen inkluderer: 

 • Fly t/r til Male fra Danmark,
 • Transfer fra/til lufthavnen Male på Maldiverne
 • 10 dage, hvoraf 8 dage/7 nætter ombord på liveaboard,
 • 6 dage med 2-3 dyk/dag - ca. 17 dyk ialt.
 • Dansk rejseleder / dykkerinstruktør
 • Alle måltider og snacks om bord på liveaboardskibet
 • Te, kaffe og vand om bord
 • Brug af lokalt fiskeudstyr
 • Grill-aften på ubeboet tropeø (hvis vejret/ruten tillader det)
 • Guided tur i hovedstaden Male

Safaribåden:

Vi sejler med et liveaboard med 8 kahytter (2 personer/kahyt) og plads til max 16 dykkere + dykkerleder. Vi sover i delte dobbeltkahytter, og der er bad og toilet på hver kahyt - pris er for standardkahytter - suiter kan tilkøbes til infomødet i begrænset omfang. Kahytten rengøres hver dag. Der er mulighed for at komme ind på en ø og købe souvenir og se og snakke med lokalbefolkningen.

Der er spisesal, sofaområde og bar indendørs samt solfaciliteter på dækket. Her har vi rig mulighed for at opleve verdensklasses dykning og så blive forkælet på skibet mellem dykkene og om aftenen.

Betingelser - Denne tur kan kun betales via bankoverførsel! Det koster et ret stort gebyr til paypal, hvis du bruger knappen og booker over nettet. Kontakt derfor Gitte, hvis du vil med - tlf. 30649000 - der er ledige pladser på begge ture. 

Rejseforsikring tegnes separat af den enkelte deltager.

Depositum på kr. 5.000,- betales ved tilmelding. Når vi har modtaget dit depositum, er du sikker på pladsen ombord på båden. Restbeløbet skal betales senest 4 måneder inden safarituren starter.

Tilmelding er bindende og sker ved bankoverførsel til Handelsbanken reg. 7632 konto 0001007239.

Afbestillingsbetingelser: Depositum refunderes aldrig. Ved afbestilling 90 dage før afgang, så refunderes 50% af beløbet. Ved afbestilling mindre end 90 dage før afrejse, er der ingen refusion, uanset årsag.

Hvis I hellere vil rejse på et andet tidspunkt, så kan Gitte arrangere en individuel tur for jer.

Oplev noget af verdens bedste dykning ved øgruppen Maldiverne i det Indiske Ocean. På overfladen er Maldiverne et sandt paradis med små palmeøer med hvide sandstrande midt på ækvator. Når du kommer under overfladen oplever du at livet her er ubeskriveligt. 

Maldiverne har alt inden for store havdyr og er en af de bedste steder til at møde mantaer, hvalhajer, skildpadder, napoleon fisk, revhajer, hammerhajer, kæmpe stimer af flotte koralfisk og flotte koral-rev. Der er aldrig garanti for at se betemte arter, men vi er ofte de fleste af de store. Her er stille revdykning inden i atollerne, strømdyk i kanalerne mellem atollerne og flotte vægdyk på ydersiderne af atollerne. Dykkeroplevelser for livet.

Som en af de få steder i verden, kan du møde hvalhajer og mantaer hele året på Maldiverne - du skal blot vide hvor du skal dykke. Den erfaring har Dykkergitte. Siden år 2003 har vi flere gange om året haft dykkerture samt arrangeret individuelle dykkerrejser til Maldiverne, og vi kender derfor de bedste dykkersteder.

Kontakt Gitte for tilmelding og mere information. Tlf. 3064 9000

 DestinationStart DatePrice 
Maldiverne
søndag 28 apr 2019
kr 20.999,00

Maldiverne

 • Start Date: søn 28 apr 2019 at 08:59
 • Our Price: kr 20.999,00

Request More Info