+45 3064 9000 •

HALSSKOV HAVN Dykkertur I Halsskov

Oplev livet i den gamle færgehavn

Halsskov var tidligere kendt for sin store færgehavn, hvorfra DSB's bilfærger afgik til Knudshoved. Nu ligger færgehavnen øde og dermed ideal til dykning. Det gamle færgeområde består af tre færgelejer, som ligger gaffelformet ved siden af hinanden. Derfor er der ofte læ for vinden og god mulighed for at træne forskellige øvelser, hvis du har lyst til at træne lidt. 

I Halsskov ser man en del krabber, rejer og torsk. Bevoksningen på pælene under molen består primært af muslinger. Ved stranden består bunden af småsten, lidt længere ude ændrer den karakter til sandbund med ålegræs, diverse vandplanter og alger. Nogle gange har vi set store stimer af fisk. 

Alle kan være med, og der er med garanti noget at se på.

Info:

Inkluderet: På turen med DykkerGitte er der en uddannet dykkerleder, som er ansvarlig for turen. Vi medbringer selvfølgelig det nødvendige sikkerhedsudstyr, såsom førstehjælpskasse og ilt-udstyr. På udvalgte ture har vi også grill og grillpølser med. 2 dyk. 

Mødested: Naturparkeringen ved siden af Pit-Stop Storebælt. Vejledning på Google Maps

Forudsætning: Gyldigt certifikat (minimum Open Water Diver) for dykkere.

 Har du ikke udstyr, kan du leje det online hos os her og hvis føler du dig lidt rusten, kan du bestille et genopfriskningsdyk her.

 DestinationStart DatePrice 
Halsskov Færgehavn dykkertur
søndag 28 apr 2019
kr 200,00

Halsskov Færgehavn dykkertur

  • Start Date: søn 28 apr 2019 at 09:00
  • Our Price: kr 200,00

Request More Info